Rockwave Festival 2015 – Φωτογραφίες και λίγα video

Τρίτη μέρα του Rockwave Festival 2015, στο Terra Vibe, στη Μαλακάσα.

Προλάβαμε το φεστιβάλ από τους Maplerun και μετά.

Δεν έχω πολλά να πω, περάσαμε τέλεια.

Για τους Mapplerun – ελληνικό group, εξαιρετικοί – αξίζει να τους ψάξετε.

John Garcia, προσωπικά πέρασα πολύ καλά. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ιδρυτής και τραγουδιστής των Kyuss, και η solo δουλειά του είναι εξαιρετική.

Για Rotting Christ (τέταρτη φορά που τους βλέπω live), είδαμε ότι περιμέναμε – ένα εκρηκτικό live με ασταμάτητο headbanging.

Προσωπικά στους Black Rebel Motorcycle Club βαρέθηκα λίγο. Το group ήταν πολύ καλό με δεμένο ήχο κλπ, αλλά επειδή δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία τους και δεν ήξερα τα κομμάτια, μου ήταν λίγο δύσκολο να παρακολουθήσω. Επίσης, επειδή έπαιζαν στη μεγάλη σκηνή, πριν από τους Judas Priest που έπαιζαν στη μικρή, ο περισσότερος κόσμος ήταν από νωρίς στη μικρή σκηνή για να κρατήσει καλή θέση, με αποτέλεσμα να αδικηθούν.

Judas Priest εκρηκτικοί – η φωνή του Halford όλα τα λεφτά. Δεν ξέρω με πια λογική τους έβαλαν στη μικρή σκηνή του Terra Vibe. Ίσως για να φαίνεται πιο γεμάτο το μέρος, αφού π.χ. όταν ο κόσμος μετακινήθηκε στη μεγάλη σκηνή για τους Prodigy, φαίνονταν πολύ λίγος.

Όσο για τους Prodigy, το live τους είχε περισσότερο χαρακτήρα after party. Δεν είχαν οθόνες όπως συνηθίζεται, ούτε ήχο μακριά από τη σκηνή. Ο κόσμος δεν ήταν τόσος όσο άλλες φορές, λογικό όμως αφού τελευταία έρχονται πολύ συχνά στην Ελλάδα (εμένα ήταν η τρίτη φορά που τους είδα) και φυσικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα. Από την άλλη προσωπικά μάλλον πέρασα πολύ καλύτερα από άλλες φορές, αφού βρέθηκα πολύ εύκολα μπροστά στη σκηνή.