(Ελληνικά) Τελευταίο Κόλλημα – MineCraft

Sorry, this entry is only available in Greek. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Το τελευταίο διάστημα έχω φάει κόλλημα με ένα indy game, το Minecraft. Το έμαθα από το 9ο επεισόδιο των Playaz και το κατέβασα αμέσως γιατί μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, αλλά και επειδή μου άρεσε και το γεγονός ότι έχει αναπτυχθεί από έναν ανεξάρτητο προγραμματιστή ο οποίος παράτησε την κανονική του δουλειά και ασχολείται μόνο με αυτό.

Το θέμα του παιχνιδιού είναι πολύ απλό και σε μερικούς σίγουρα θα φανεί παράξενο το πως μπορεί να έχει τόσο ενδιαφέρον: Ξεκινάτε σε έναν νέο κόσμο (ο οποίος δημιουργείται τη στιγμή που ξεκινάτε το παιχνίδι, δυναμικά), τον οποίο μπορείτε να επηρεάσετε όπως θέλετε, δίνοντας του τη μορφή που επιθυμείτε, και κάνοντας ότι κατασκευές θέλετε. Μόνο που για να φτιάξετε οτιδήποτε, πρέπει πρώτα να μαζέψετε τα resources (π.χ. ξύλο, πέτρα, σίδηρος) και να έχετε φτιάξει μόνοι σας όλα τα εργαλεία που χρειάζονται, ξεκινώντας από το 0.

Για να καταλάβετε καλύτερα, δείτε το video των Playaz:

Στις 20 του μήνα θα κυκλοφορήσει η Beta έκδοση (ακόμα είμαστε στην Alpha), η οποία θα είναι λίγο πιο ακριβή, και σε αντίθεση με την Alpha, όσοι την αγοράσουν δεν θα πάρουν δωρεάν την τελική έκδοση του παιχνιδιού. Άρα, αν ενδιαφέρεστε να το αγοράσετε, καλύτερα να το κάνετε σήμερα.