(Ελληνικά) Άκυρα email για υποστήριξη

Sorry, this entry is only available in Ελληνικά. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Όπως ξέρουν οι περισσότεροι που διαβάζουν το blog μου, το site μου, pramnos.net, έχει ως θέμα του κυρίως την τεχνολογία. Σχεδόν καθημερινά ανεβάζω διάφορες ειδήσεις και δελτία τύπου από εταιρείες. Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνουμε σε διάφορες θέσεις του Google όταν κάποιος ψάχνει για προϊόντα και εταιρείες τεχνολογίας. Το τελευταίο όμως διάστημα, όλο και πιο συχνά, λαμβάνουμε διάφορα email από κόσμο που ζητάει υποστήριξη για διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Το μπέρδεμα που είναι; Ότι τα περισσότερα από αυτά δεν απευθύνονται σε εμάς, αλλά στις εταιρείες που βγάζουν αυτά τα προϊόντα. Με άλλα λόγια, όταν ανεβάζω π.χ. μια ανακοίνωση για μια υπηρεσία της Forthnet, πολλοί στέλνουν email νομίζοντας ότι είμαστε ή ότι εκπροσωπούμε την Forthnet.

Αναρωτιέμαι αν και άλλα site αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις και τι φταίει για αυτό. Μήπως τελικά οι έλληνες δεν έχουν κατανοήσει πολύ βασικά πράγματα σχετικά με το πως λειτουργεί το web; Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.

Πάρτε και ένα τελευταίο παράδειγμα που μου ήρθε:

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ CONNEX ΣΤΙΣ 27-12-08 ΕΝΩ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΗΡΘΕ, ΟΜΩΣ ΤΟΥ CONNEX ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τι να πεις τώρα σε αυτόν τον άνθρωπο;

One thought on “(Ελληνικά) Άκυρα email για υποστήριξη”

Comments are closed.