(Ελληνικά) Max Spevack στην Athens Digital Week

Sorry, this entry is only available in Ελληνικά. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Παρακολούθησα την ομιλία του Max Spevack στο Γκάζι, στην Athens Digital Week. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Λυπάμαι που δεν είχα ειδοποιήσει μερικούς φίλους μου να έρθουν να ακούσουν.

Μετά την ομιλία, παρέμεινε μέσα στην αίθουσα που συζητούσε με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους.

Πέρα από αυτό, σήμερα παρακολούθησα και δύο ακόμα συζητήσεις, μια για τις κοινότητες στο internet και μια για λειτουργικά συστήματα. Και στις δύο συμμετείχε το Linux και το FreeBSD. Γενικά το open source.

Πρακτικά λοιπόν από τις 4.30 μέχρι τις 10 παρά, ακούω κόσμο να μιλάει για τα οφέλη του open source. Overdose, αλλά με έκανε να σκεφτώ ότι όσο καιρό ήμουν στην Ικαρία, ουσιαστικά η συμμετοχή μου ήταν σχεδόν ανύπαρκτη (πέρα του να παρουσιάζω σχετικά νέα στο pramnos.net και να βοηθάω όποτε είχα χρόνο στο forum μου και στο freestuff.gr).

Πριν από αρκετό καιρό είχα κάνει μια προσπάθεια να βοηθήσω στο Fedora project μεταφράζοντας μερικά τεύχη του fedora weekly news.

Σκέφτομαι λοιπόν μέσα στις επόμενες μέρες να ψάξω λίγο πάλι κάποιο σημείο που μπορώ να κάνω κάτι.

One thought on “(Ελληνικά) Max Spevack στην Athens Digital Week”

  1. πρεπει να υπάρχουν blog για το ανοιχτό λογισμικό…και πόσο μάλλον ελληνικά… συνέχισε να ποστάρεις… κατι για την συγκριση linux-freeBSD… θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον

Comments are closed.