(Ελληνικά) Το νέο μου iphone

Sorry, this entry is only available in Greek. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Τελικά μετά από λίγο καιρό αναμονής παρέλαβα κι εγώ το iPhone 3G. Πήρα την έκδοση των 16 GB, τα οποία νομίζω ότι είναι αρκετά για μια φορητή συσκευή, αφού έτσι κι αλλιώς σε κάθε φόρτιση κάνει και συγχρονισμό με το pc.

Αν και είχα δοκιμάσει ήδη το κινητό και μου άρεσε, τώρα που το πήρα πραγματικά έχω ενθουσιαστεί. Από την πρώτη στιγμή που το πιάνεις στα χέρια σου, από το κουτί του ακόμα, καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι ξεχωριστό. Η δουλειά που έχει γίνει είναι φοβερή, μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Τη συσκευή την πήρα από Vodafone με ένα πρόγραμμα, iPhone 100 plus, το οποίο δίνει 500MB δωρεάν το μήνα, τον πρώτο χρόνο 1GB. Αυτό πρακτικά είναι αρκετό, αφού πλέον στα περισσότερα μέρη που πηγαίνω υπάρχει ούτως ή άλλως wireless δίκτυο, οπότε το 3G λειτουργεί συμπληρωματικά.

Ο λόγος που άργησα να το πάρω στα χέρια μου είναι γιατί το πήρα από Ικαρία. Εκεί υπάρχει μειωμένο Φ.Π.Α., 13%, και έτσι ήταν σαν να έχω μια καλή έκπτωση.

Φυσικά το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν jailbreak ώστε να περάσω εφαρμογές. Ελληνικό πληκτρολόγιο (χακεμένο φυσικά) , ελληνικός κατάλογος και μερικά προγράμματα για το net (im, twitter client, facebook κλπ).

Εξαιρετικό κινητό, όσοι δεν το έχετε δοκιμάσει… δοκιμάστε το. Κολάς. Ειδικά αν θέλετε internet παντού, είναι η πιο εύχρηστη λύση που έχω δει σε μικρές συσκευές.

4 thoughts on “(Ελληνικά) Το νέο μου iphone”

  1. Με γεια! Μου αρέσει και μένα από μακριά.. Προς το παρόν το μπάτζετ μου δεν το επιτρέπει.. ;p

  2. Θενξ! Δεν ήταν εύκολη αγορά, μάζευα καιρό τα λεφτά…
    Σου εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα ένα 😉

Comments are closed.