(Ελληνικά) Fedora Project News

Sorry, this entry is only available in Ελληνικά. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Εδώ και μερικές μέρες λειτουργεί κανονικά η σελίδα με τα τελευταία νέα στο fedoraproject.gr. Πέρα από τα Fedora Weekly News που έχει τώρα, σιγά – σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν και άλλα άρθρα σχετικά με την κοινότητα του fedora.
Επίσης, από χθες ανακάλυψα (ή μάλλον μου δείξανε :p) έναν τόπο συνάντησης της ελληνικής ομάδας του fedora. Είναι το κανάλι #fedora-el στο IRC δίκτυο του freenode. Όσοι ενδιαφέρεστε… μπείτε!
Στο freenode θα βρείτε πάρα πολλά κανάλια σχετικά με το open source… πολύ χρήσιμο (τελικά έχω καεί με το GRnet :p).

2 thoughts on “(Ελληνικά) Fedora Project News”

  1. Ωραία πρωτοβουλία, είχα περάσει πριν μερικές μέρες από το κανάλι αλλά βρήκα μόνο το Γλέζο (και από ότι μου είπε ούτε αυτός συχνάζει πολύ εκεί, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον). Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό όλα τα open-source έργα να έχουν παρουσία στο irc.

    Περάστε και καμιά βόλτα από το #ubuntu-gr (πάντα στο ίδιο δίκτυο), θα ήταν χαρά μας να δούμε νέο κόσμο. Αρκεί να μην έχουμε τίποτα fedora vs ubuntu flame wars 😉

  2. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα flames, αρκεί να μην τα παίρνει κανείς πολύ σοβαρά :p :p
    Θα περάσω και από το ubontu, αν και δεν χρησιμοποιώ και δεν έχω χρησιμοποιήσει γενικά τη συγκεκριμένη διανομή, αλλά… μια παρέα δεν πρέπει να είμαστε όλοι;

Comments are closed.