Οι Depeche Mode ακυρώνουν και άλλες συναυλίες

Τελικά τα πράγματα με την υγεία του David Gahan δεν είναι και τόσο καλά, με  αποτέλεσμα να μην παίξουν ούτε σήμερα, ενώ ακυρώθηκε και η συναυλία τους στην Τουρκία. Υπάρχει μάλιστα ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη χώρα τους για αρκετές μέρες, με αποτέλεσμα αναβολή ή ακύρωση ενός μεγάλου μέρους της περιοδίας τους.

Μάλλον ξέρουμε τον λόγο...
Μάλλον ξέρουμε τον λόγο...

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Didi Music για την Ελλάδα:

Την Τρίτη 12.05.09, στις 21:00, η αιφνίδια αδιαθεσία του τραγουδιστή των Depeche Mode, Dave Gahan, λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στη σκηνή, τον οδήγησε εκτάκτως σε νοσηλεία στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα την αναβολή της συναυλίας του συγκροτήματος.

Παρ’ όλες τις ελπίδες για γρήγορη ανάρρωση του τραγουδιστή και διεξαγωγή της συναυλίας σήμερα 13.05.09, σύμφωνα με την ενημέρωση από το management του συγκροτήματος και του επιβλέποντα ιατρού του τραγουδιστή, η κατάσταση της υγείας του δεν του το επιτρέπει.

Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά είτε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των Depeche Mode, είτε την οριστική ακύρωση της.

Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας τα οποία είτε θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας σε περίπτωση νέας ημερομηνίας, είτε για την εξαργύρωση αυτών σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

(Πηγή φωτογραφίας: Freestuff.gr)

Μία απάντηση στο “Οι Depeche Mode ακυρώνουν και άλλες συναυλίες”

  1. ναι…λοιπόν δε λέω άνθρωποι είναι…αλλά ρε παιδί μου δε νοείται επαγγελματισμός εν όψει 30 και χιλιάδων ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο…Ντροπή στη διοργανώτρια εταιρία που μέχρι τελευταίας στιγμή διέθεται έξω από την είσοδο του χωραφιού terra vibe εισητήρια μέχρι τελευταία στιγμή…

Τα σχόλια είναι κλειστά.