Οι οικολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι καφρίλες

Σήμερα, καθώς πήγαινα προς το super market, πρόσεξα κάτι πολύ άσχημο στο δρόμο. Κάποιοι έξυπνοι είχαν αφαιρέσει αφίσες από τους τοίχους και είχαν κολήσει δικές τους.

Θα μου πείτε, ok, συνιθισμένο, όλοι το κάνουν, τι έγινε… Πραγματικά, σε πολλές περιπτώσεις π.χ. το ένα κόμμα κολάει αφίσες πάνω από τις αφίσες των άλλων κ.λ.π. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είχαν κολλήσει πάνω στις άλλες. Είχαν ξεκολλήσει τις παλιές. Και το πρόβλημα είναι ότι πέταξαν τις παλιές στο πεζοδρόμιο!!! Ενώ 5 μέτρα πιο πέρα υπήρχε κάδος!!!

Εντάξει, και πάλι, δεν έγινε και τίποτα θα μου πεις… Όμως έγινε! Γιατί δεν γίνεται από τη μια να μου λες για οικολογία και περιβάλλον και καθαρές πόλεις και από την άλλη να βλέπω αυτό:

Ο οικολογικός ΣΥΡΙΖΑ πετάει αφίσες στο πεζοδρόμιο...
Ο οικολογικός ΣΥΡΙΖΑ πετάει αφίσες στο πεζοδρόμιο...

Μιλάμε τώρα για ένα εκλογικό συνδυασμό που συμμετέχουν κόμματα όπως η Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά και ο Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας… δηλαδή δεν είναι κοροϊδία τώρα αυτό;

img_0365

img_0367

2 απαντήσεις στο “Οι οικολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι καφρίλες”

  1. Πραγματικά εδώ και χρόνια αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν οι αφίσες των κομμάτων! Ανάθεμα και αν στέκεται κανείς να τις προσέξει και να δει τι γράφουν. Ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός τους? Περιμένουν να κερδίσουν παραπάνω ψήφους, να περάσουν κάποια ιδεολογία (ανάθεμα και αν ξέρουν τι είναι αυτό)?!

  2. Δεν νομίζω ότι κερδίζουν ψήφους… ίσως μόνο τα πολύ μικρά κόμματα της αριστεράς που γίνονται γνωστά. Στα μεγάλα νομίζω γίνεται για άλλους λόγους… Λίγο να τρέχουν τα μέλη των νεολαιών τους και να βρίσκονται σε κίνηση, να πορώνονται, λίγο το να πορώνουν και τους μεγαλύτερους που γυρνάνε και βρίσκουν π.χ. έναν τοίχο κατακόκκινο από αφίσες του ΚΚΕ…
    Τι να σου πω… όντως, πεταμένο χαρτί…

Τα σχόλια είναι κλειστά.