Υποστήριξη της Vivodi

Όσοι έχετε σύνδεση της Vivodi σίγουρα θα έχει χρειαστεί κάποια στιγμή να επικοινωνίσετε με το τηλεφωνικό τους κέντρο.  Ξέρετε λοιπόν πόσο δράμα είναι…

Αν και από την εταιρεία εδώ και χρόνια είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,  έχει χρειαστεί από το 2004 ή 05 να πάρω 2-3 φορές τηλέφωνο και να περιμένω για πάντα στην αναμονή.

Πριν μια εβδομάδα λοιπόν έπρεπε να επικοινωνήσω μαζί τους για ένα θέμα (με το λογιστήριο τους συγκεκριμένα). Αφού πήρα τηλέφωνο, περίμενα 6 λεπτά στην αναμονή, μέχρι που μου ήρθε μια ιδέα.

Έκλεισα το τηλέφωνο και έστειλα ένα email στην εταιρεία, λέγοντας τι ακριβώς ήθελα. Έδωσα και το κινητό μου τηλέφωνο για επικοινωνία, ενώ καθώς έστελνα το email γελούσα, λέγοντας ότι είναι σαν να το πετάω μόνος μου στο trash.

Όμως, προς μεγάλη μου έκπληξη, σε λιγότερο από πέντε λεπτά χτύπησε το τηλέφωνο! Μίλησα με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας, ο οποίος με βοηθησε πάρα πολύ, και μάλιστα λίγο αργότερα μου έστειλε και ένα email στο οποίο μου εξηγούσε και πιο αναλυτικά όσα μου είπε στο τηλέφωνο!

Το συμπέρασμά μου είναι ότι όσο κακό τηλεφωνικό κέντρο έχουν, ακριβώς το αντίθετο ισχύει για την επικοινωνία μέσω email! Άρα η συμβουλή μου είναι… ότι πρόβλημα έχετε, στείλτε ένα email!