Ελληνικό Sonishere

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του ελληνικού Sonicshere και ήδη έχουμε τις πρώτες απώλειες.

Οι Mastodon ακύρωσαν, εντάξει, λόγω υγείας, το καταλαβαίνω. Όμως οι φοβεροί διοργανωτές εκεί στη Didi Music, αντί να αντικαταστήσουν με κάποιο άλλο συγκρότημα ανάλογου μεγέθους, απλά αλλάξανε τη σειρά των group, χωρίς να ρίξουν την τιμή εισιτηρίου, και κάνοντας τα πιο γελοία πράγματα.

Σε ένα live των big four (Anthrax, Metallica, Megadeth, Slayer), το οποίο θα υποστήριζαν άλλα 3 group, κάνανε το εξής φοβερό πρόγραμμα:

  • Anthrax: 13:00 (ΝΑΙ! 1 το μεσημέρι!)
  • Stone Sour: 16:00 (Πόσες φορές έχετε δει support να παίζει ΜΕΤΑ το μεγάλο όνομα;)
  • Bullet for my Valentine: 17:00
  • Slayer: 18:30
  • Megadeth: 20:00 ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ!!!! Ναι! Μιλάμε για το stage που χωράει το πολύ 3.000 άτομα. Οι υπόλοιποι π.χ. 20000 που έχουν αγοράσει εισιτήριο 85 ευρώ για να δουν Megadeth… Ας πρόσεχαν!
  • Metallica: 21:30 αν ο κόσμος δεν έχει σπάσει ότι υπάρχει στο Terra Vibe.

Εμείς λέμε ήδη να πουλήσουμε τα εισιτήρια και να πάμε να δούμε το αντίστοιχο live στη Βουλγαρία 2 μέρες πριν. Έρχεται πιο φθηνά και επιπλέον παίζουν Rammstein, Manowar και Alice in Chains.

Για άλλη μια φορά… Fail!

Τυχαίο; Δεν νομίζω… (ωχ… κόλλησα!)

3 απαντήσεις στο “Ελληνικό Sonishere”

  1. Ευτυχώς όλα καλά πήγαν και η συναυλία ήταν γαμάτη (αφού γίνανε και οι απαραίτητες αλλαγές… :-P) ΑΛΛΑ γιατί οι Megadeath στη μικρή σκηνή; Γιατί επίσης η μικρή σκηνή δεν είχε video wall? Είδατε πόσος κόσμος υπήρχε στους Anthrax και στους Megadeath (εννοώ πως έφταναν σχεδόν μέχρι την κεντρική σκηνή…)
    Επίσης κάτι τελευταίο για τη μικρή σκηνή…Έχετε δει ξανά ποτέ σκηνή με ανάποδη κλήση;;;
    Ελπίζω next time ακόμη καλύτερα 😉

Τα σχόλια είναι κλειστά.