(Ελληνικά) Για τη σαβούρα στο email μου

Sorry, this entry is only available in Greek. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Καθημερινά, όπως και οι περισσότεροι χρήστες, στο mailbox μου βρίσκω ένα σορό από διάφορα email που μου στέλνουν οι φίλοι μου, με διάφορες αστείες φωτογραφίες, ανέκδοτα, χαζά powerpoint, chainmails (στείλε αυτό σε 100 φίλους σου ή θα σε φάνε οι κατσαρίδες) κ.λ.π.

Ευτυχώς, με το gmail μπορείς να φτιάξεις αρκετά δυνατά φίλτρα, ώστε όλα αυτά τα email να μην εμφανίζονται στο inbox, αλλά να πηγαίνουν στο ανάλογο label, ή ακόμα και να προωθούνται σε άλλη διεύθυνση (ή να πηγαίνουν στο trash). Έτσι έχω απαλλαγεί από ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτών των email, χωρίς κάθε φορά να εξηγώ στον αποστολέα για ποιον λόγω το 99% των περιπτώσεων είναι απλά… σαβούρα.

Πριν κάποιες μέρες όμως, χαζεύοντας στο αντίστοιχο label, σκέφτηκα τι άλλο θα μπορούσα να κάνω αυτά τα email. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω ένα blog για να τα ανεβάζω εκεί: http://chainmails.pramnos.net/. Έτσι και αδειάζω το mailbox, και κρατάω όλους τους φίλους μου χαρούμενους. Και σίγουρα είναι προτιμότερο από την προώθηση των μηνυμάτων (με τα 1000 email των προηγούμενων παραληπτών). Θα αναβαθμίσω όλα τα φίλτρα στο gmail, ώστε να απαντάει αυτόματα σε όσους μου στέλνουν τέτοια mail, να μπουν και να δούνε το συγκεκριμένο blog.

Οπότε… καλό spam :p

One thought on “(Ελληνικά) Για τη σαβούρα στο email μου”

  1. Ναι κάπως έτσι έχουν τα πράγματα με τα mails…Ιδίως με αυτά που είπες του στυλ στείλε το σε 100 άτομα ή θα σε φάνε οι κατσαρίδες!(χε χε καλό :-P)

Comments are closed.