(Ελληνικά) Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Sorry, this entry is only available in Greek. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Τελικά είμαι ο μόνος που βρίσκει αυτές τις διαφημίσεις τελείως γελοίες; Πραγματικά, όταν ακούω τη φωνή του τύπου μου έρχεται να σπάσω την tv…

Όμως στο facebook βλέπω να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια group/pages για τη διαφήμιση, βλέπω πολύ κόσμο να χρησιμοποιεί την ατάκα κ.λ.π… Η φράση δηλαδή φαίνεται πως έχει “μείνει” στις παρέες.

Μέχρι και σε διάφορα blog, σε twits… παντού!

Έλεος!  Και τώρα θα το βλέπω και στο δικό μου blog :p

(Edit: Και link: 1, 2, 3, 4)

12 thoughts on “(Ελληνικά) Τυχαίο; Δεν νομίζω…”

  1. Όχι, δεν είσαι ο μόνος που νιώθει έτσι για τις διαφημίσεις! Κι εγώ την ίδια απορία έχω. Για ποιό λόγο γίνονται “μόδα” κάθε τόσο τέτοιες ατάκες?… Πριν διαβάσω το post δεν ήξερα (επιβεβαιωμένα) οτι πρόκειται για διαφήμιση. Αν και το φαντάστηκα, πήρε τόσο μεγάλη έκταση το “αστειάκι” που είπα “μπααα, θα είναι κάποιο αστείο του internet, απ’ αυτά που δεν τα καταλαβαίνω”. Δεν την έχω δει, και ελπίζω να μη τη δω ποτέ μου. Προχτές έτυχε να ανοίξουμε τηλεόραση, και έβαλε απότομα διαφημίσεις δείχνοντας εκείνο το ασπρόμαυρο κλιπ με την κιτρινίλα, κλασσική διαφήμιση της εταιρείας. Ορμήξαμε κι εγώ και η κοπέλα μου στο τηλεκοντρόλ, να προλάβουμε να πατήσουμε το mute πριν ακούσουμε πάλι το τραγουδιστό σλόγκαν. Προλάβαμε να το κλείσουμε πάνω στο “ΕΝΤΕΚ…” και ξεφυσήξαμε με ανακούφιση. Δεν είναι δυνατόν αυτό το σλόγκαν να παίζει εδώ και τόσα χρόνια στην τηλεόραση. Πραγματικά δεν έχω συναντήσει χειρότερη πλύση εγκεφάλου σε διαφήμιση. Υποτιμάει ξεκάθαρα την νοημοσύνη των τηλεθεατών, και είναι σαν να σου λέει “Θα σου πουλήσω υπηρεσία, όχι διαφημίζοντας τα πλεονεκτήματά της, την ποιότητα, την χαμηλή της τιμή κλπ (αν έχει κάτι απο αυτά), αλλά επαναλαμβάνοντας για χρόνια ξανά και ξανά τον ίδιο πράγμα μέχρι να σου μπει στο κεφάλι”. Και δυστυχώς, απ’ ότι φαίνεται πιάνει.

  2. Πρέπει να είσαι και να νιώθεις βεβαίως τελείως νεο-έλληνας κάγκουρας για να μπαίνεις στη διαδικασία να χρησιμοποιείς τέτοιου είδους αθλιότητες…Μπλιάχ…(και για να μην ξεχνιόμαστε κάλυψε όλους τους καθρέφτες στο σπίτι/δουλειά κλπ, διότι μπορεί να φανούν τα κέρατα της και να φρικάρει τόσο πολύ που να σου επιτεθεί…έστω και μετά από 20+ έτη…Τυχαίο; Δε νομίζω…για ψάξτο… 😉 ) Μαλάκα νεοέλληνα …έχεις ακόμα πολλά σκατά να φάς….αλλά που να κατάλαβεις…ότι σου δίνουν το αντιγράφεις…πτωχέ…
    Κλείστε τις τηλεοράσεις μόνο κακό κάνουν….

  3. Να προσθέσω και κάτι άλλο: Οι διαφημιστικές περιορίζουν το προσωπικό…άλλες κλείνουν κλπ. Δεν είναι ανάγκη να μας “επιτείθονται” με τέτοιο είδος αθλιότητας…λόγω ξεπεσμού. Χρόνο με το χρόνο χειρότερα γινόμαστε (νεοέλληνες κλπ.)

  4. Ναι… βασικά είναι το γνωστό τρικ, όταν δεν έχεις budget κάνεις κάτι τελείως άθλιο για να μείνει στο μυαλό του κόσμου. Πιάνει τις περισσότερες φορές δυστυχώς.

  5. …και το χειρότερο είναι πως τα τέκνα κάποιων (ελπίζω λίγων) “υιοθετούν” φράσεις και ατάκες τέτοιου είδους που δυστυχώς προορίζονται για το iq του μέσου (συχνά στρατόκαβλου κλπ.) νεό-έλληνα.
    Υ.Γ θυμάσαι τι χαμός είχε γίνει αρχές τις δεκαετίας του 2000 με τον Σεφερλή; 🙁 😛

  6. Συγγνώμη εγώ που είμαι εκτός – βάλτε ρε παιδιά και κανα link προς τη διαφήμιση γιατί δεν έχω ιδέα τί λέτε. Please?

  7. Ωραία, αν θελήσεις θα είμαι μάλλον εις την άθλια Αθήνα…αλλά μπορεί και εκτός..Θα ήθελα να σε δώ όπως και να έχει! Λόντον γουίλ μπι μπακ…

Comments are closed.