(Ελληνικά) WordPress plugins

Sorry, this entry is only available in Greek. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Σήμερα ασχολήθηκα λίγο με το blog μου και εγκατέστησα μερικά plugins για το wordpress. Αυτά είναι:

  • Align RSS Images
    IMG_0587Δυστυχώς το rss feed που παράγει το wordpress είναι λίγο προβληματικό στο θέμα του σωστού alignment των φωτογραφιών, με αποτέλεσμα ένα άρθρο που έχει π.χ. 3 φωτογραφίες και το έχετε κάνει έτσι ώστε οι φωτογραφίες να εμφανίζονται ωραία δίπλα στο κείμενο, όταν δείτε το feed, οι φωτογραφίες έχουν χάσει το alignment και διακόπτουν το κείμενο. Με αυτό το plugin το πρόβλημα διορθώνεται.
  • FFDirect (Friendfeed Direct Post)
    Ένα πολύ καλό plugin από τον Παναγιώτη Βρυώνη όπου με το οποίο τα Post σας εμφανίζονται στο FriendFeed μόλις τα δημοσιεύσετε, μαζί με απόσπασμα από το κείμενό τους, ενώ επιστρέφει στο αρχικό κείμενο τον αριθμό των likes. Αν το εγκαταστήσετε θα πρέπει να αφαιρέσετε το feed σας από το FriendFeed.
  • WP-Slimbox2
    Ένας πολύ ωραίος τρόπος εμφάνισης των φωτογραφιών που εισάγετε στα posts.  Κάντε κλικ στη φωτογραφία αυτού του post για παράδειγμα. Το είχα εγκαταστήσει αρχικά για το beautymakeup.gr και μου άρεσε, οπότε το έβαλα και στο δικό μου. Και μάλλον αυτό το jquery εφέ θα το χρησιμοποιήσω και σε άλλα μου site.

3 thoughts on “(Ελληνικά) WordPress plugins”

  1. Thanks φίλε, το Align RSS Images είναι πολύ χρήσιμο, και το είχα απορία γιατί δεν βγαίνουν σωστά οι εικόνες στα RSS. Το έβαλα και μου τις διόρθωσε! Παρεπιπτόντως, πολύ ωραίο design στο blog σου! 😉

  2. Ευχαριστώ ταμάλα. Το wp-slimbox2 είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα. Το είχα βρει και πιο παλιά, αλλά δεν είχα συγκρατήσει το name του.
    Μετά τιμής

Comments are closed.