Αποτελέσματα Μαραθώνιου Lost

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα το event του μαραθωνίου Lost στο Fnac, όμως φυσικά δεν ήταν δυνατόν να κάνω αμέσως post, αφού η ανάγκη του ύπνου ήταν πιο άμεση… 😀

Το event ήταν πολύ καλό, κυρίως λόγω του κλίματος που υπήρχε. Φανταστείτε τώρα, στον ίδιο χώρο 40 hardcore lost fans… Τρελές συζητήσεις, θεωρίες, κριτικές κ.λ.π…

Έφτασα εκεί στις 6 παρά, και ήδη περίμεναν αρκετά παιδιά. Όταν μας άνοιξαν είδαμε μια αίθουσα διαμορφωμένη για την προβολή, με projector κ.λ.π., γεμάτη με αφίσες του Lost, αλλά και αφίσα του Fnac σε στιλ σταθμού Dharma.

Ο μπουφές (αν και πολύ φτωχός για τόσα άτομα και τόσες πολλές ώρες), ήταν εντυπωσιακός, αφού ποτήρια/πιατάκια είχαν τυπωμένο το logo της dharma. Επίσης το προσωπικό ήταν ντυμένο με τις στολές των εργατών.

Λόγω κακού υπολογισμού, αποφασίστηκε να μην ξεκινήσουμε από το επεισόδιο 19 του τρίτου κύκλου, αλλά με το 20, αλλιώς θα κάναμε 25 ώρες. Τελικά όμως ούτε στο τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου καταλήξαμε, αφού  είχαμε κάποιες καθυστερήσεις στα διαλείμματα.

Από τους 40, άντεξαν ως το τέλος οι 29 τελικά, αν και οι περισσότεροι που φύγανε, το κάνανε στο πρώτο 5ωρο. Ήταν δηλαδή όσοι είχαν έρθει γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα κάτσουν μέχρι το τέλος.

Στο τέλος μας δόθηκε ένα ερωτηματολόγιο, με 43  ερωτήσεις (ο νικητής είχε απαντήσει 39), από πολύ απλές ως αρκετά περίεργες (σε ποια θέση κάθονταν ο Jack στην δεύτερη πτήση; ποιανού συγγραφέα ήταν το βιβλίο του Ben; Τι κωδικό έβαλε η κόρη του ben για να ανοίξει ο ηχητικός φράκτης; ) Προσωπικά απάντησα 33 ερωτήσεις σωστά. Το ερωτηματολόγιο όμως μας υπενθύμισε και το βαθμό καψίματος μας, και πόσες άχρηστες για την πραγματική μας ζωή πληροφορίες έχουμε κρατήσει 😀

Δεν αναφέρω ποιοι κέρδισαν, αφού δεν φαίνεται ούτε στο site του Fnac και δεν θέλω να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Όμως λόγω του καλού κλίματος που υπήρχε, δεν είχαμε την αίσθηση κάποιου ανταγωνισμού. Νομίζω όλοι ήμασταν εκεί με το σκεπτικό να περάσουμε καλά, και αν κερδίσουμε… απλά κερδίσαμε.

Στα αρνητικά της διοργάνωσης ήταν οι άβολες καρέκλες (για 24 ώρες έπρεπε να έχουν κάτι καλύτερο) και η χαμηλή φωτεινότητα του Projector  που σε κάποιες φάσεις δημιουργούσε πρόβλημα.

Σύντομα θα ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες, προς το παρόν 4 που έβγαλα με το κινητό στην αρχή πριν μείνω από μπαταρία…

Τέλος, να αναφέρω και το group στο facebook: Μαραθώνιος Lost.

3 απαντήσεις στο “Αποτελέσματα Μαραθώνιου Lost”

  1. πολυ ωραιο αρθρο φιλε, πολυ σωστα τα ειπες, συμφωνω σε ολα. οι ερωτησεις ηταν 43 😉

Τα σχόλια είναι κλειστά.