Διάφορα

Τελευταίες δραστηριότητες του site μου…
Αποφάσισα να φτιάξω ένα mini site για τα Χριστούγεννα, κάτω από το κανονικό μου site. Έτσι έφτιαξα το Pramnos christmas. Η ιδέα ήταν να φτιάξω κάτι για να προωθήσω τα banner της Samsung που έβαλα στο site. Όμως πέρα από αυτό το promotion, που έτσι κι αλλιώς λήγει σε μερικές μέρες, ένα mini site έχει πολλά οφέλη.
Κατ’ αρχήν φέρνει επισκέπτες. Οι επισκέπτες αυτοί έρχονται για συγκεκριμένο λόγο και εγώ μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και για να προωθήσω και άλλα πράγματα. Μάλλον μπορώ να έχω και κάποια οφέλη λοιπόν μέσω adwords αν το χρησιμοποιήσω σωστά. Θα δούμε στην πορεία.
Για την ώρα με ενδιαφέρει να μπούν αρκετά άτομα στην κλήρωση της samsung.
Κάτι άλλο που έκανα, για να αρχίσω να ασχολούμαι λίγο πιο σοβαρά με το site ήταν να διαχωρίσω λίγο τα domains μου. Έτσι το pramnos.net (και το gr) οδηγεί στην Ελληνική έκδοση του site, ενώ το pramnos.com οδηγεί στην Αγγλική. Μένει να φτιάξω και ένα δεύτερο logo για την Αγγλική έκδοση, που θα λέει pramnos.com για να μην μπερδεύονται οι επισκέπτες.
Γιατί όλα αυτά; Γιατί το google μάλλον δεν γράφει όλο το Αγγλικό content του site μου. Μέχρι τώρα η επιλογή της γλώσσας γινόνταν μέσω session. Αυτό σημαίνει ότι όταν το google έμπαινε στις Αγγλικές σελίδες μου έβλεπε ακριβώς τα ίδια link με άλλα ονόματα, οπότε έχανα. Τώρα όμως το com και το net φαίνονται σαν 2 διαφορετικά site. Καλό;
Μένει να δω τι θα κάνω στο Αγγλικό site…