Φθηνό Internet;;; χαχαχαχαχα!!!!

Τόσα χρόνια που μπαίνω στο Intenet ακούω συνέχεια για το πόσο πίσω είμαστε τεχνολογικά σαν χώρα. Οι πιο ακριβές χρεώσεις για τις πιο προβληματικές υπηρεσίες στην Ευρώπη. Και πάνω που είχαμε αρχίσει να έχουμε κάποιες ελπίδες για αλλαγή του τοπίου, ειδικά όσο υπάρχει ο ανταγωνισμός των ISPs που όσο να ‘ναι ρίχνει τις τιμές, οι βλέποντας κάποιες κινήσεις όπως αυτή, ο ΟΤΕ αποφάσισε ξαφνικά να μας γυρίσει ακόμα πιο πίσω, ανεβάζοντας τις χρεώσεις για όσους μπαίνουν στο Internet από dial-up.
Φυσικά αυτό δεν επιρέασε τους κλέφτες που πουλάνε υπηρεσίες free internet με αριθμούς 801-κάτι… Έτσι αμέσως μετά την ανακοίνωση του ΟΤΕ για τις νέες χρεώσεις, ακολούθησε δελτίο τύπου της Tellas… Αίσχος!
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας πολλά site αρχίζουν να βάζουν το παρακάτω banner (το οποίο προέρχεται από το eexi.gr) στις σελίδες τους. Επίσης κάποια site αλλάζουν την αρχική τους σελίδα σε κάτι σαν αυτό. Τα πρώτα site που το κάνουν αυτό είναι το www.techteam.gr, το www.eexi.gr και το www.pramnos.net. Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλα και ελπίζω ότι κάπου θα βγάλει αυτή η κίνηση.