Τελευταία νέα σχετικά με τα νέα τιμολόγια του ΕΠΑΚ

Όπως φαίνεται η γρήγορη αντίδραση των Μ.Μ.Ε. και των χρηστών του Internet μέσω διάφορων sites, φέραν κάποιο αποτέλεσμα. Έτσι τα τελευταία νέα λένε πως η ΕΕΤΤ απορρίπτει σε πρώτη φάση τα νέα τιμολόγια, όχι όμως μόνιμα.

Ουσιαστικά με την ανακοίνωσή της δίνει το ελεύθερο στον ΟΤΕ να κάνει τις αυξήσεις που θέλει, αρκεί όμως να το κάνει σταδιακά.

Παράλληλα ο ΟΤΕ έβγαλε νέα ανακοίνωση, η οποία δείχνει να είναι κίνηση πανικού από τους υπεύθυνους, οι οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο μειωμένων τιμολογίων σε περιοχές που δεν υπάρχουν ακόμα γραμμές xDSL.

Θα πει κανείς ότι αυτό είναι θετικό, όμως στην ουσία δεν είναι και τόσο. Αφού και πάλι ουσιαστικά είναι σαν να μας λέει “ξεχάστε τις dial-up συνδέσεις και αγοράστε xDSL”… Κάτι που και πάλι είναι καταστροφικό, αφού θα διώξει αρκετούς χρήστες οι οποίοι μπαίνουν περιστασιακά ή λίγες ώρες το μήνα στο Internet και δεν τους συμφέρει η αγορά μιας γραμμής xDSL.

Η αντιδράσεις λοιπόν συνεχίζουν. Στη σελίδα της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Internet (ΕΕΧΙ) εξακολουθεί να έχει μαύρη σελίδα στο site της, όμως τώρα συμπεριλαμβάνει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να δηλώσετε τα στοιχεία σας για συμμετοχή σε κινήσεις e-ακτιβισμού, καθώς και κάποιο κείμενο διαρμαρτυρίας το οποίο θα τυπωθεί και θα σταλθεί μαζικά σε όλους τους αρμόδιους φορείς.


Links: