(Ελληνικά) Κόλησα ιο!

Sorry, this entry is only available in Greek. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Άσχημα νέα… σήμερα το πρωί, μετά από ένα restart, το kaspersky με ενημέρωσε ότι κάτι βρήκε στο αρχείο svchost και χρειάζεται restart για να το καθαρίσει.
Έτσι κι έγινε.
Τώρα το σύστημά μου, μετά και από ένα full scan που έκανα, φαίνεται καθαρό… μόνο που… δεν δουλεύει!
Οτιδήποτε έχει σχέση με δίκτυο στα windows έχει κάνει φτερά, η taskbar λείπει, τα περισσότερα προγράμματα δεν δουλεύουν, ακόμα και το task manager δεν με δείχνει ποτέ στους χρήστες που έχουν κάνει login…
Ευτυχώς έχω στο laptop το fedora. Σίγουρα πράγματα! Ίσως είναι η ώρα να πετάξω τελείως τα windows από το pc (για την ώρα είναι dual boot) και να ισυχάσω για πάντα… Αλλά υπάρχουν 1-2 προγράμματα που θα μου λείψουν. Το sonar για παράδειγμα ή το lineage (το οποίο από wine δεν παίζει 100% σωστά).

2 thoughts on “(Ελληνικά) Κόλησα ιο!”

  1. χαχαχα! Δεν σου έχω στείλει και πολλά!
    Τέσπα, τώρα καθάρισε το σύστημα. Ο ιός κόλλησε καθαρά από δικιά μου μαλακία, που έκλεισα το antivirus για λίγο (το κλείνω πάντα όταν κάνω ηχογράφηση) και μετά ξέχασα να το ανοίξω.
    Ούτως ή άλλως για το email χρησιμοποιώ webmail (pramnos hosting / powered by gmail 😉 )

Comments are closed.