Carmen στη Λυρική Σκηνή

Λίγο καιρό πριν με την Χριστίνα πήγαμε να δούμε την Αΐντα σε διοργάνωση της Λυρικής Σκηνής, που παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο. Αποφασίσαμε τότε να κυνηγάμε περισσότερα θεάματα αυτού του είδους. Έτσι μόλις είδαμε τη διαφήμιση για την Carmen αποφασίσαμε αμέσως να πάμε.

Πήγαμε την Κυριακή που πέρασε. Η παράσταση ήταν πραγματικά εξαιρετική! Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά, αφού με έχει καλύψει απόλυτα ο Πάρις. Εντυπωσιακές ερμηνείες, εκπληκτική μουσική (την οποία λίγο πολύ την γνωρίζουν ήδη όλοι, από λάθος πηγές όμως), πολύ καλή δουλειά στα σκηνικά…

Θα χρειάζονταν βέβαια ένα μεγαλύτερο χώρο, αφού κατ’ αρχήν η δουλειά των καλλιτεχνών και τον σκηνογράφων είναι αρκετά δύσκολη στην τωρινή σκηνή (αν και πραγματικά οι σκηνογράφοι με εντυπωσίασαν με τις αλλαγές που κάνανε μεταξύ των πράξεων), ενώ από την άλλη και η ζήτηση είναι νομίζω αρκετά μεγάλη σε τέτοιου είδους παραστάσεις, αλλά δεν καλύπτονται όλοι. Εμείς, παρέα 4 ατόμων, πήγαμε να κλείσουμε εισιτήρια για την πλατεία, αλλά είχαν μείνει 3, οπότε ένας από την παρέα μας “εξορίστηκε” στον εξώστη.

Τέλος, να αναφέρω για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν παραστάσεις στο μέλλον, ψάχνοντας το site της Ε.Λ.Σ. είδα ότι έχουν και μια προσφορά για νέους, τα εισιτήρια τελευταίας στιγμής, τα οποία κοστίζουν 15 ευρώ. Αν όμως είστε τυχεροί και υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων και φυσικά αν είστε όντως νέοι (έως 26 ετών, εμένα δεν με καλύπτει πια η προσφορά :-p). Γενικά τέτοιες προσφορές είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Αν και ακόμα και χωρίς αυτές, τα εισιτήρια για τον εξώστη ξεκινάνε από 20€, νομίζω είναι αρκετά φθηνά.

Υ.Γ. Τελευταία, σε όποιο event πάω, μετά γκρινιάζω για τον χώρο… αναρωτιέμαι τελικά μήπως το πρόβλημα το έχω εγώ :-p

3 απαντήσεις στο “Carmen στη Λυρική Σκηνή”

Τα σχόλια είναι κλειστά.