Σε θέλω… online

Η Σοφία μου έστειλε ένα invite στο facebook για αυτή τη σελίδα που έχει δημιουργήσει η Somafusion.

Την βρήκα εξαιρετική ως ιδέα! Φυσικά προωθεί με πραγματικά έξυπνο τρόπο την Somafusion, όμως παράλληλα είναι και ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακινήσει τα ξενοδοχεία να αποκτήσουν επιτέλους σωστή προβολή στο internet.

Πολύ απλά, πριν πάτε διακοπές, τυπώνετε μια καρτούλα που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά. Πηγαίνετε στο ξενοδοχείο που έχετε επιλέξει, και αν αυτό δεν έχει παρουσία στο internet (ή η παρουσία του δεν είναι επαρκής), συμπληρώνετε την κάρτα και την αφήνετε στους ξενοδόχους. Αν αυτό γίνει από αρκετό κόσμο, κάποιοι θα καταλάβουν ότι το internet είναι ένα εργαλείο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να έρθουν σε επικοινωνία με νέους πελάτες.

Σίγουρα πολλοί θα πουν, γιατί να διαφημίσω τη Somafusion; Μα γιατί η κίνηση αυτή πέρα από δική της διαφήμιση, πραγματικά προσφέρει κάτι στο ελληνικό internet! Και το όφελος υπάρχει για όλους, και χρήστες (να μπορούν να βρίσκουν πιο εύκολα πληροφορίες), και τους επαγγελματίες. Γιατί αν περισσότεροι επιχειρηματίες ασχοληθούν πιο σοβαρά με το internet, φυσικά κέρδος δεν θα αποκτήσει μόνο η somafusion, αλλά όλοι όσοι ασχολούνται σοβαρά και όχι ευκαιριακά με τον κλάδο.

Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια. Έξυπνες ιδέες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και μας κάνουν να προχωράμε μπροστά…

2 απαντήσεις στο “Σε θέλω… online”

  1. Ευχαριστούμε ειλικρινά, πάρα πολύ για την ανάρτηση και τα καλά σου λόγια.

    Θα ήταν χαρά μας να δούμε κι άλλες ιδέες έτσι ώστε να προχωρήσουμε μαζί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.