Ενημέρωση

Επανέρχομαι στο blog μου μετά από πολύ καιρό απουσίας. Το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ γεμάτο για μένα και με κράτησε μακριά από πολλές καθημερινές ασχολίες μου.
Όλο το Καλοκαίρι έτρεχα με τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας για να προλάβουμε να προβάλουμε μια αρχική μορφή της ταινίας που ετοιμάζουμε (Ikarian Gangster) στην Ικαρία. Τελικά τα καταφέραμε και μάλιστα πήγε πολύ καλά. Κάναμε δύο προβολές και είχαμε και στις δύο πιο πολύ κόσμο από ότι περιμέναμε. Ακούσαμε πολύ καλά σχόλια και μάλιστα είδαμε αρκετό κόσμο που πήγε και στις δύο προβολές.
Τώρα συνεχίζουμε τη βελτίωση, κάνοντας ένα πιο ολοκληρωμένο μοντάζ και color corection, επεξεργαζόμαστε τον ήχο, βάζουμε μουσική κ.λ.π.
Πέρα όμως από όλα αυτά, τώρα που τελείωσε το Καλοκαίρι, αποφάσισα να γυρίσω (μετά από 3 χρόνια) στην Αθήνα για να μείνω για ένα διάστημα. Έτσι μετά τις προβολές εγώ οργάνωσα τη μετακόμισή μου.
Αρχικά είχα ένα φόβο ότι θα πρέπει να περιμένω κανένα μήνα για να βάλω internet, όμως ευτυχώς κανόνισα μέχρι να μπει η dsl, να μοιράζομαι τη σύνδεση μιας ξάδελφής μου που μένει στην ίδια πολυκατοικία, και έτσι στήσαμε ένα wireless router που είχα, για αυτό το σκοπό.
Φυσικά Ικαρία θα κατεβαίνω όσο πιο συχνά μπορώ, αφού η δουλειά μου δεν με περιορίζει και δεν έχω κόψει την dsl γραμμή εκεί. Γενικά όμως μου αρέσει η αλλαγή που έκανα, ελπίζω ότι τώρα δεν θα απέχω και από τα internetικά μου στέκια…

2 απαντήσεις στο “Ενημέρωση”

Τα σχόλια είναι κλειστά.